Regelmatig krijgen we de vraag of het mogelijk is om losse filmpjes / beeldfragmenten aan te schaffen. Inmiddels hebben we onze webshop uitgebreid met deze optie.

Om alle 331 filmpjes nu ook als losse download om te zetten kost nog even wat tijd. Aangezien Omgaan met agressie deel 1 een thema is dat enerzijds uit veel filmpjes / beedlfragmenten bestaat en anderzijds een van de meest populaire onderwerpen bespreekt hebben we er voor gekozen om een eerste test te doen met deel 1 van dit thema.

Wilt u een of meerdere filmpjes van het thema omgana met agressie aanschaffen, dan klik u op deze link of selecteerd de optie in de menustructuur. Vervolgens ziet u aan de linkerkant een 15/tal lege vakken en aan de rechterkant alle 60 filmpjes – beeldfragmenten waar u uit kunt kiezen.

U kunt de gewenste fragmenten aanklikken en aan uw selectie toevoegen. Bovenin het scherm ziet u de totaalprijs voor uw selectie:

Heeft u alle filmpjes naar keuze geselecteerd dan kunt u deze in het winkelmandje leggen door naar benden te scrollen.

Meer dan 15 filmpjes aankopen?

Wilt u meer dan 15 filmpjes / beeldfragmenten van het thema Omgaan met agressie aanschaffen, maar ook weer niet alle 60? Dan kunt u meerdere selecties maken, die u in één keer kunt afrekenen.

U ontvangt een e-mail met een dowloadlink per filmpje.

30% korting bij aanschaf van het hele thema

Schaft u het hele thema Omgaan met agressie deel 1 aan, dan profiteert u van 30% korting.