Over Trainings-videos.nl

Hoe werkt het?

U kiest een thema dat bestaat uit meerdere filmpjes of u stelt zelf een selectie samen op basis van uw wensen.

Na uw selectie rekent u de bestelling af in onze webshop en kiest u voor een betaaloptie (IDeal, overschijving etc). Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een zip-bestand met daarin alle filmpjes in mp4 formaat. Deze kunt u op uw eigen computer opslaan en gebruiken. De thema’s die u aanschaft zijn expliciet bedoeld voor toepassing in de trainingen of opleidingen die u verzorgt.

Het knippen in, dupliceren, verspreiden of het doorverkopen van de filmpjes of gedeeltes daarvan is niet toegestaan. Wilt u onze filmpjes gebruiken voor online toepassingen (e-learning of op uw website) neemt u dan via het contactformulier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van Trainertool naar Trainings-Videos.nl

In 2013 staken drie ervaren ondernemers de koppen bij elkaar en richten Trainertool op, met als doel het ontwikkelen van filmpjes die  trainers kunnen inzetten als lesmateriaal vor hun eigen trainingen. Behalve het gemak voor andere trainers en opleiders om gebruik te kunnen maken van kant en klare filmpjes, zonder dure productiekosten, bieden onze beeldfragmenten meer .

Niet alleen maar filmpjes met goede en slechte varianten

Het ligt voor de hand om trainingen te ondersteunen met beeldmateriaal die een goede en slechte variant laten zien, en op zich is dat prima om bepaalde aspecten duidelijk te maken. In onze overtuiging krijgt een training of opleiding zeker meer inhoud door gebruik te maken van situaties die dichter bij de praktijk liggen en dus realistischer zijn.

Daarom ontwikkelde wij naast de standaard “goed” en “fout” variant ook filmpjes met goede, minder goede en slechte elementen. Deze filmpjes zetten trainees aan tot denken en zorgen voor inhoudelijke discussies tijdens uw training, cursus of opleiding. Een echte meerwaarde voor trainers die net iets meer willen bieden.

 

Wat kosten de losse filmpjes of een heel thema?

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. De kostprijs voor één filmpje varieert van € 3,73 tot € 31,41. Gemiddeld kost een los filmpje € 7,50. De prijs wordt grotendeels bepaald door de speelduur van het filmpje. 

Schaft u een compleet thema aan, dan ontvangt u 30% korting op de losse prijzen. 

Trainings-videos.nl is een initiatief van Frank Zegers. Hij was een van de grondleggers van Trainertool. Frank is een ervaren ondernemer, internet marketeer en trainer.