Deze week hebben we van beide delen van het thema Opvang en nazorg previews van alle filmpjes opgenomen op onze website.

De previews zijn bedoeld als voorbeeldmateriaal en niet als training of cursus. U kunt vooraf zien wat de inhoud van een filmpje is voordat u deze aankoopt. Onze filmpjes over opvang en nazorg zijn geschikt voor toepassing voor uw cursus, opleiding of training over opvang en nazorg na een traumatische ervaring of geweldincident. De filmpjes dienen ter ondersteuning en geven u de mogelijkheid specifieke situaties naar voren te brengen tijdens uw trainingen.

Zo kunt u voorbeelden opnemen van “goede” en “foute” opvanggesprekken en gesprekstechnieken. De filmpjes geven uw training meer inhoud en kleur en bieden goede ondersteuning met didactisch verantwoord beeldmateriaal.

De filmpjes ontvangt u direct digitaal in MP4 formaat. Dit formaat wordt door iedere video player ondersteund (ook de standaard windows player).

U kunt onze filmpjes per stuk bestellen of per deel. Deel 1 bevat 14 filmpjes en deel 2 bevat 12 filmpjes.

De filmpjes over Omgaan met agressie sluiten goed aan op de het thema opvang en nazorg na een traumatische ervaring of geweldincident. In het thema Omgaan met agressie vindt u voorbeelden van verschillende soorten agressie. het verschil tussen boosheid en agressie, verschillende reacties op agressie.